Contact! 070-7790500

Uw schilder sinds 1932

Van Ede schilderwerken bestaat sinds 1932. Van Ede Schilderwerken is een erkend en gewaardeerd schildersbedrijf dat staat voor kwalitatief en duurzaam schilderwerk. Wij bieden als schilder een hoogwaardig serviceniveau, tegen een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Al vier generaties lang heeft Van Ede schilderwerken het leveren van kwalitatief schilderwerk hoog in het vaandel staan. Soms vooruitstrevend en soms terughoudend, maar altijd met een duidelijk doel voor ogen: een eindresultaat dat aansluit bij de verwachtingen van onze klanten.

Daarnaast richt Van Ede Schilderwerken zich sinds 2013 op een meer duurzame manier van werken in de schildersbranche. Derhalve werkt Van de Schilderwerken niet uitsluitend met de reguliere producten, maar ook juist met nieuwe producten zoals gerecyclede verf en oude klassiekers zoals lijnolieverf.

Opdrachtgevers

Onze opdrachtgevers bestaan uit: overheid, semi overheid, beheerders van en beleggers in vastgoed, VVE’s en particulieren.

Van Ede Schilderwerken is actief in geheel Zuid-Holland. U vindt onze opdrachtgevers in o.a. in Den Haag, Scheveningen, Voorburg, Rijswijk, Kijkduin, Delft, Leidschendam, Nootdorp, Wassenaar, Voorschoten, Zoetermeer, Naaldwijk en Pijnacker.

BEL DIRECT