Contact! 070-7790500

Uw schildersbedrijf in de omgeving van Scheveningen

Al sinds 1932 zorgen wij als schildersbedrijf in de omgeving van Scheveningen ervoor dat alles spik en span bij u is. Van Ede Schilderwerken staat voor kwalitatief en duurzaam schilderwerk. Zowel overheidsinstellingen, beheerders van vastgoed en particulieren kunnen bij ons terecht voor onze diensten als buitenschilder of winterschilder. Ook voor al uw binnenschilderwerk in de omgeving van Scheveningen staan wij altijd beschikbaar. Ons Schildersbedrijf is erkend en gewaardeerd in de omgeving van Scheveningen en levert altijd kwalitatief zeer goed werk af. Daarnaast hebben wij duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Wij als schilder maken daarom gebruik van verantwoorde producten voor buiten- en binnenschilderwerk. We gebruiken dus zowel de oude klassieke lijnolieverf als innoverende producten als gerecyclede verf. Verder vinden we het ook belangrijk dat u niet teveel betaalt. Wij hanteren daarom een goede prijs-kwaliteitverhouding. Hoe gaan wij te werk wanneer u door ons het binnenschilderwerk laat doen?

Hoe verzorgen wij uw binnenschilderwerk?

Als schilder in de omgeving van Scheveningen zijn wij in staat om alle soorten schilderactiviteiten uit te voeren. U kunt bijvoorbeeld kiezen om uw muren, plafonds en kozijnen te laten schilderen. Wij zorgen ervoor dat de uitvoering altijd tot in de puntjes verzorgd is. Misschien vindt u het vanzelfsprekend dat het binnenschilderwerk alleen zomers wordt uitgevoerd. Echter, het is ook mogelijk om in de winter alles door onze winterschilder te laten verzorgen. U krijgt zelfs een speciale korting wanneer u de binnenboel door een winterschilder laat aanpakken. Dus wacht niet langer en neem contact op met een professionele winterschilder vanuit Scheveningen. Naast binnenschilders hebben wij natuurlijk ook buitenschilders in ons team!

Scheveningen

Waar moet een buitenschilder op letten?

Heeft u een deskundige buitenschilder in de omgeving van Scheveningen nodig? Bij Van Ede Schilderwerken bent u aan het juiste adres. Onderhoud aan uw vastgoed is essentieel wanneer u de waarde wilt behouden. Door de jaren heen hebben we enorm veel ervaring opgedaan als buitenschilder. Bij het schilderen van de buitenboel moeten er een aantal punten in ogenschouw worden genomen. Deze vier punten zetten wij hieronder voor u op een rijtje:

  • Hoe wordt uw schilderwerk behandeld?
  • Wat voor materiaal is het?
  • Hoe vaak wordt het schoongemaakt?
  • Waar ligt het pand?

Op zoek naar een deskundige schilder in Scheveningen?

Interesse gekregen in onze diensten als schildersbedrijf in de omgeving van Scheveningen? U kunt nu contact met ons opnemen via 070-7790500. Meer informatie over ons werk als schilder? Mail naar info@vanedeschilderwerken.nl. Wij willen u graag helpen vanuit Scheveningen!

BEL DIRECT