Contact! 070-7790500

Een erkend schildersbedrijf

Van Ede schilderwerken is aangesloten bij onderhoud.nl/schilders en is een OnderhoudNL erkend bedrijf.

OnderhoudNL Garantie-bedrijven

OnderhoudNL Garantie-bedrijven werken volgens de kwaliteits­normen van de Stichting AF-Erkenningsregeling (handelend onder de naam OnderhoudNL Garantie).
De AF-Erkennings­regeling (handelend onder de naam OnderhoudNL Garantie) is in 1995 ingevoerd op initiatief van FOSAG (lees: OnderhoudNL), de ondernemersorganisatie voor de schilders-, onderhouds-, metaalconserverings-en glasbranche. Aan OnderhoudNL Garantie kunnen alleen bedrijven deelnemen die in het bezit zijn van alle vak-en bedrijfstechnische diplo­ma’s.

Onderhoud NL Garantie

Deze unieke regeling biedt u optimale zekerheid, vakkundigheid en betrouwbaarheid van het OnderhoudNL Garantie-bedrijf waar u mee in zee gaat én over de kwaliteit van het opgeleverde werk, de service en de (nakomings-)garantie.

Waarom een OnderhoudNL Garantie-bedrijf

Uw huis of appartement is het uiteraard waard om er representatief uit te zien en goed te worden onderhouden. Dat draagt niet alleen bij aan het wooncomfort nu, het betekent bovendien waardebehoud in de toekomst. Voor schilder-, onderhouds-, metaalconserverings- en glaszetwerk zijn de OnderhoudNL Garantie-bedrijven de beste keuze.

De gekwalificeerde OnderhoudNL Garantie-bedrijven werken als enige volgens de garanties en leveringsvoorwaarden overeengekomen met de Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis. Zo bent u gegarandeerd van het beste resultaat. Met permanent klantentevredenheidsonderzoek en periodieke technische inspecties wordt de kwaliteit constant onder controle gehouden!

Het OnderhoudNL Garantie-bedrijf:

  • beschikt over de vereiste vakbekwaamheid
  • komt met een glasheldere offerte, zonder valkuilen
  • werkt volgens de leveringsvoorwaarden die Stichting AF-Erkenningsregeling met de Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis is overeengekomen
  • hanteert uniforme garantieregelingen
  • wordt periodiek geïnspecteerd door een onafhankelijk deskundigenbureau
  • is aangesloten bij de Stichting Geschillencommissie voor Consumentenzaken te Den Haag
  • weet de kosten voordelig te houden met een meerjarenonderhoudsplan vraagt om uw tevredenheid!

Onderhoud.nl ondersteunt schildersbedrijven bij het ondernemen en het verbeteren van de kwaliteit en het vakmanschap. Veel aandacht is er daarom voor de instroom van jongeren en het behoud van een brede vakopleiding.

BEL DIRECT