Contact! 070-7790500

Slijtage

Buitenschilderwerk is onder invloed van licht, temperatuurwisselingen, water en wind, onderhevig aan slijtage. Na verloop van tijd wordt het schilderwerk dof, gaat het kleine haarscheurtjes vertonen en begint uiteindelijk los te laten. Wanneer dat laatste het geval is krijgen wind en water vrijspel op het onderliggende houtwerk en de muren.

Binnenschilderwerk is ook onderhevig aan slijtage. We raken deuren en ramen vaak op de zelfde plekken aan. Huisdieren lopen langs onze muren. Met de stofzuiger stoten we stukjes verf van deuren en kozijnen. De verf op ons houtwerk en onze muren wordt ook beïnvloed door zonlicht, gebrek aan ventilatie, roken, koken, etc. Na verloop gaat het frisse karakter van het schilderwerk verloren en krijgt het een meer doffe en versleten uitstraling.

Meer jaren onderhoudsplan

Om uw schilderwerk in optimale conditie te houden is regelmatig onderhoud noodzakelijk. Uitstel van onderhoud leidt op termijn tot meer ingrijpende herstel werkzaamheden en hogere kosten. Bovendien heeft achterstallig onderhoud invloed op de waarde van uw woning of bedrijfspand. Laat daarom uw schilderwerk regelmatig onderhouden. Daarvoor is het verstandig het schilderwerk in uw meer jaren onderhoudsplan (MOP) op te nemen.

Van Ede Schilderwerken helpt u graag bij het opnemen van uw schilderwerk in het meer jaren onderhoudsplan. Maak direct een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Abonnement

U kunt bij Van Ede Schilderwerken ook een onderhoudsabonnement afspraken. Wij komen dan regelmatig uw schilderwerk controleren en voeren de noodzakelijke herstel werkzaamheden uit. Zo kunt u er zeker van zijn dat uw schilderwerk altijd in optimale conditie verkeerd en uw woning of bedrijfspand zijn uitstraling behoud. Wij vertellen u er graag meer over.

BEL DIRECT