Contact! 070-7790500

Erkende kwaliteit bij Van Ede!

Bent u op zoek naar een vakkundig schilder om uw schilderwerk onder handen te nemen? Dan bent u bij Van Ede Schilderwerken precies goed. Onze schilder heeft oog voor detail, alle benodigde kennis en kunde op zak en werkt met de beste kwaliteit materialen. Al onze medewerkers zijn tevens gecertificeerd en werken als enige volgens de garanties en leveringsvoorwaarden zoals die met de Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis zijn overeengekomen. Wilt u ook kennismaken met onze erkende schilder? Lees dan eens verder op deze pagina en neem contact op voor het maken van een afspraak.

De schilder voor al uw buitenschilderwerk

Voor het behoud van uw woning of bedrijfspand is het noodzakelijk dat er regelmatig gecontroleerd wordt op de staat van het pand. Afgebladderde verf, houtrot of beschadigingen aan het houtwerk vormen dan ook redenen om eens contact op te nemen met een schilder van Van Ede Schilderwerken. Wij kunnen in overleg met u een meerjarenonderhoudsplanning opstellen, zodat uw pand op regelmatige basis wordt gecontroleerd. Met het onderhoud van Van Ede brengen wij uw pand weer in topconditie!

Een verzorgd interieur

Van Ede Schilderwerken kan natuurlijk ook uw binnenschilderwerk verzorgen. Denk bijvoorbeeld aan het schilderen van muren en plafonds, kozijnen en trappen. Niet alleen is het voor de uitstraling van uw interieur belangrijk dat uw schilderwerk goed op orde is. Maar ook vanwege mogelijke vochtproblemen is het belangrijk dat een schilder uw binnenschilderwerk goed bijhoudt. Tevens kan onze schilder u professioneel kleuradvies geven en helpen bij het maken van een keuze.

Schilder

De voordelen van Van Ede Schilderwerken op een rij

Het inschakelen van een schilder van Van Ede Schilderwerken brengt vele voordelen met zich mee, die wij hieronder voor u op een rij zullen zetten:

  • Jarenlange ervaring in de schildersbranche
  • Duurzaamheid staat hoog in het vaandel
  • Wij maken gebruik van milieuvriendelijke producten
  • Weinig tot geen overlast
  • Ook voor professioneel advies

Bent u overtuigd van deze mooie voordelen waar u van profiteert? Neem dan contact op via onderstaande contactgegevens!

Maak een afspraak met Van Ede!

Wilt u weten wat Van Ede Schilderwerken voor u kan betekenen? Graag komen wij met u in contact. U kunt ons daarom bereiken op telefoonnummer 070-7790500 of e-mailen naar: info@vanedeschilderwerken.nl. Wij bieden u de erkende schilder voor een flink staaltje vakmanschap!

BEL DIRECT