Contact! 070-7790500

Het adres voor al uw binnenschilderwerkzaamheden

Van Ede schilderwerken verzorgt ook uw binnenschilderwerk voor u. Hierbij kunt u denken aan het schilderen van muren en plafonds, maar ook het schilderen van bijvoorbeeld kozijnen en trappen valt natuurlijk onder binnenschilderwerk.

Het belang van binnenschilderwerk

In eerste instantie vindt u het natuurlijk belangrijk dat alles bij u in huis netjes afgewerkt is. Daarnaast zijn er echter nog wat andere redenen voor het laten verzorgen van binnenschilderwerk.

Zo trekt vocht altijd van binnen naar buiten, waardoor het van groot belang is om binnen een goed verfsysteem te hebben. Daarnaast moeten alle kitnaden langs het glas geheel gesloten zijn, zodat het vocht dat in huis aanwezig is niet in het hout kan trekken. Indien de kitnaden langs het glas niet goed zijn, zal het vocht er immers in trekken en naar buiten toe willen verdampen. Als alles buiten dan keurig strak in de lak staat, zal hier een vochtblaas ontstaan die kapot springt. Hierdoor zal de verf gaan bladderen wat leidt tot vroegtijdige verfschade aan de buitenzijde. Het is dus van groot belang dat u uw binnenschilderwerk hierop laat controleren alvorens u aan het buitenschilderwerk begint.

Uitstraling bedrijf

Uiteraard kunt u als ondernemer ook bij Van Ede schilderwerken terecht voor binnenschilderwerk. U wilt immers dat uw bedrijf van binnen ook een goede uitstraling heeft. Door ons het binnenschilderwerk van uw bedrijfspand te laten verzorgen, kunt u ervoor zorgen dat uw bedrijf een stuk representatiever overkomt.

Nu zult u misschien denken dat u tijdelijk geen gebruik kunt maken van uw pand, maar dat is niet het geval. Van Ede schilderwerken maakt namelijk gebruik van milieuvriendelijke producten die als eigenschap hebben dat ze nagenoeg reukloos zijn en snel drogen. Tevens schuren wij zoveel mogelijk met het gebruik van stofzuigers om de overlast van stof beperkt te houden. Hierdoor kunt u uw ruimte weer snel in gebruik nemen. Het is voor ons tevens mogelijk om in de weekeinden of vakanties te werken, waardoor u helemaal nergens last van heeft.

Winterschilderkorting

Binnenschilderwerk in de winter? Graag! Van Ede Schilderwerken werkt als winterschilder en zal u in de winter maanden een korting aan bieden op het binnenschilderwerk.

BEL DIRECT