Contact! 070-7790500

Uw interieur weer opfrissen?

Is het weer tijd voor een opfrisbeurt van uw binnenschilderwerk? Dan is Van Ede Schilderwerken uw betrouwbaar en vakkundig partner! Onze vakkundige schilder maakt enkel gebruik van duurzame, kwalitatieve producten, zodat u verzekerd bent van het mooiste eindresultaat. Weet u niet precies voor welk soort verf u moet kiezen of wat uw kleurkeuze gaat worden voor uw binnenschilderwerk? Onze schilder helpt u graag met het maken van een keuze en staat voor u klaar met professioneel advies. Laat u uw binnenschilderwerk in de winter onder handen nemen? Dan profiteert u ook nog eens van mooie kortingen! Bent u benieuwd? Lees dan snel verder en neem contact op voor de aanvraag van een offerte.

Een opknapbeurt voor uw binnenschilderwerk

Bij uw binnenschilderwerk kunnen wij bijvoorbeeld uw muren, plafonds, kozijnen en trappen schilderen. Op deze manier zal uw woning en interieur een flinke opknapbeurt krijgen. Maar niet alleen voor de uitstraling van uw interieur is het opfrissen van het binnenschilderwerk een must. Het kan ook helpen tegen mogelijke vochtproblemen. Tevens kan onze schilder de staat van uw woning of bedrijfspand checken en advies geven bij het maken van een kleurkeuze voor uw binnenschilderwerk.

Binnenschilderwerk

Van Ede Schilderwerken: een veelzijdig schildersbedrijf

Al sinds 1932 is Van Ede Schilderwerken een erkend schildersbedrijf. Dagelijks werken onze vakmensen met veel trots en enthousiasme aan de meest uiteenlopende schilderwerkzaamheden. Van binnenschilderwerk tot onderhoud aan kantoorpanden en vakantiehuizen. Ons schildersbedrijf is voor zowel particulieren als ondernemers werkzaam. Op welke manier kunnen wij u van dienst zijn? Maak uw wensen kenbaar, dan gaan wij voor u aan de slag!

Uw voordeel!

Kiest u ervoor uw interieur op te laten knappen door Van Ede Schilderwerken?
Dan profiteert u van:

  • Kwaliteit verf en werkwijze
  • Ervaren schilders
  • Scherpe prijzen
  • Kortingen op binnenschilderwerk in de winter
  • Professioneel advies

Bent u overtuigd? Maak dan snel een afspraak met onze erkende schilder en laat u verrassen door het verbluffende resultaat!

Maak snel een afspraak!

Wij hopen u te hebben overtuigd van onze veelzijdige dienstverlening. Wilt u gebruikmaken van de expertise van onze schilder? Maak dan een afspraak door te bellen naar 070-7790500 of mail naar info@vanedeschilderwerken.nl. Uw binnenschilderwerk is weer tip top in orde met Van Ede Schilderwerken!

BEL DIRECT