Contact! 070-7790500

Uw woning winterklaar maken?

Bent u op zoek naar een erkend winterschilder voor al uw winterschilderwerken? Van Ede Schilderwerken staat dan voor u klaar! Wij zijn een allround schildersbedrijf en u kunt ons dan ook inschakelen voor allerhande schilderklussen. Denk aan het sauzen van muren en plafonds, onderhoud aan de buitenkant van panden en herstellen van schade als gevolg van vochtoverlast. Onze winterschilder is een erkend, gecertificeerd vakman en kan u desgewenst voorzien van professioneel advies over materiaal- en kleurgebruik. Ook kunt u gebruik maken van aantrekkelijke kortingen op uw schilderwerk. Heeft u interesse? Neem contact op met de winterschilder via onderstaande contactgegevens. Graag vertellen wij u meer over de mogelijkheden van ons schildersbedrijf.

Binnen- en buitenschilderwerk

Wilt u in de wintermaanden uw woning of bedrijfspand laten schilderen door een winterschilder? Vroeger zouden kou, weer en wind een probleem vormen om de schilderwerkzaamheden uit te voeren. Echter, met de komst van nieuwe materialen en technieken, is schilderen voor de winterschilder geen probleem meer! De buitenkant van uw woning kan geheel winterklaar worden gemaakt en krijgt een frisse opknapbeurt. Is uw binnenschilderwerk ook aan bijwerken toe? De winterschilder van Van Ede Schilderwerken geeft u tijdens de wintermaanden korting op uw binnenschilderwerk. Informeer gerust eens naar de mogelijkheden.

Winterschilder

Laat het over aan een erkend schildersbedrijf!

U kunt er natuurlijk voor kiezen om zelf aan de slag te gaan met uw schilderwerken. Echter raden wij dit af. Zeker in het geval van buitenschilderwerk, kan het zijn dat u bijvoorbeeld houtrot misloopt. Met als gevolg dat er alsnog schade aan het houtwerk kan ontstaan. Laat dit over aan de erkende schilder van Van Ede Schilderwerken. Wij kunnen de huidige staat en situatie van uw pand inschatten en zullen daarop inspelen met de juiste oplossingen.

Waarom de winterschilder?

De voordelen van het inschakelen van een erkende winterschilder zetten wij voor u op een rij:

  • Uw woning weer geheel fris en winterklaar
  • Herstel van eventueel ontstane schade door bijvoorbeeld houtrot
  • Aantrekkelijke kortingen
  • Garantie op het schilderwerk
  • Erkende schilders met jarenlange ervaring

Profiteer direct!

Wilt u ook profiteren van aantrekkelijke kortingen op uw schilderwerk en verzekerd zijn van kwaliteit en vakmanschap? Neem dan contact op met de winterschilder van Van Ede Schilderwerken en bel ons op telefoonnummer: 070-7790500 of stuur een e-mail naar: info@vanedeschilderwerken.nl.

BEL DIRECT