Contact! 070-7790500

Kies voor de erkende schilder!

Bent u op zoek naar een veelzijdig schildersbedrijf bij u in de buurt? Dan bent u precies aan het juiste adres bij Van Ede Schilderwerken. Wij zijn als schildersbedrijf al vier generaties lang werkzaam en leveren daarbij keer op keer hoogwaardige kwaliteit en dito service. Wij bieden onder andere onderhoud, binnenschilderwerk- en buitenschilderwerken aan. Duurzaamheid en economisch werken zijn daarbij leidend. Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Lees verder op deze pagina en maak een afspraak zodat wij u persoonlijk meer over ons schildersbedrijf kunnen vertellen.

Meer over ons veelzijdige schildersbedrijf

Als schildersbedrijf bieden wij een veelzijdige service. Zo kunnen wij het binnenschilderwerk van uw woning of kantoorpand aanpakken. Muren en bijvoorbeeld houtwerk worden gesausd. Ook kunnen wij het onderhoud van het pand voor rekening nemen, om de kwaliteit ervan te garanderen. Hier hebben wij een speciale buitenschilder en winterschilder, die u meer kunnen vertellen over onderhoudscontracten. Wij zullen bij onze werkzaamheden altijd goed naar u luisteren. Wat zijn uw wensen en hoe kunnen wij daar op inspelen? Openheid, duidelijke communicatie en afspraken zijn van belang om tot elkaar te komen.

Schildersbedrijf

Duurzaamheid hoog in het vaandel

Zoals hierboven al is benoemd vinden wij duurzaamheid belangrijk. Sinds 2013 richten wij ons op deze duurzame manier van werken. Daarbij werken wij niet uitsluitend met reguliere producten. We denken daarbij out of the box en gaan aan de slag met gerecyclede verf en klassiekers als lijnolieverf. Hierbij houden wij altijd voor ogen op welke manier u als klant het beste door ons schildersbedrijf wordt bediend. Inmiddels hebben wij dan ook verschillende opdrachtgevers kunnen voorzien van kwalitatief hoogwaardige schilderwerken. Denk daarbij aan overheid, vastgoedbeheerders, VVE’s en particulieren.

Uw schilder, uw voordeel

Als schildersbedrijf streven wij de volgende punten na, die voor uw voordeel tot uiting komen in:

  • Kwaliteit
  • Duurzaamheid
  • Samenwerken

Wilt u meer weten over de manier waarop bovenstaande punten tot uiting komen? Neem dan contact met ons op via onderstaande contactgegevens en ervaar zelf de voordelen van Van Ede Schilderwerken!

Bent u overtuigd van de kwaliteit van ons schildersbedrijf?

Bent u overtuigd van ons ervaren schildersbedrijf? En denkt u dat wij van meerwaarde kunnen zijn voor uw schilderwerken? Wij komen graag met u in contact! Bel ons schildersbedrijf daarom op telefoonnummer 070-7790500 zodat wij een persoonlijk voorstel kunnen uitwerken.

BEL DIRECT