Contact! 070-7790500

Het beste voor uw buitenschilderwerk

Voor uw buitenschilderwerk wilt u natuurlijk enkel het beste. Logisch, want het is een investering waar u jaren plezier aan wilt beleven. Bent u op zoek naar een erkend buitenschilder om uw woning een opfrisbeurt te geven? Dan moet u bij Van Ede Schilderwerken zijn. Wij werken enkel met kwalitatieve, duurzame producten, waardoor u langdurig verzekerd bent van het mooiste resultaat. Ook kunnen wij u van dienst zijn op het gebied van advies, onderhoud en herstel van schade door weersinvloeden. Uw woning of bedrijfspand krijgt weer de uitstraling die het verdient! Bent u benieuwd wat de buitenschilder voor u kan betekenen? Lees dan verder op deze pagina en informeer gerust eens naar de mogelijkheden van onze erkende buitenschilder.

Meer over Van Ede

Van Ede Schilderwerken is al vier generaties lang een gerenommeerd schildersbedrijf. Wij werken dagelijks met trots aan de meest uiteenlopende opdrachten en zijn inmiddels uitgegroeid tot een zeer veelzijdig en betrouwbaar partner bij allerhande schilder- en onderhoudsklussen. Wij zijn werkzaam voor zowel particulieren als ondernemers en ook onze buitenschilder gaat dagelijks met veel plezier aan de slag!

Buitenschilder

Wat kan onze buitenschilder voor u betekenen?

Onderhoud aan uw bedrijfspand of woning is essentieel voor het behoud van de goede staat en de uitstraling ervan. Door weer, wind en regen kunnen er echter beschadigingen ontstaan. Denk aan vochtproblemen en houtrot, waardoor verf gaat afbladderen. Met als gevolg een onverzorgde uitstraling van uw woning of bedrijfspand. De buitenschilder biedt echter een totaalpakket voor het onderhoud van uw pand. Wij kunnen op basis van uw wensen en de staat van het pand een meerjarenonderhoudsplan maken, zodat u verzekerd bent van het beste onderhoud door de erkende buitenschilder. Daar heeft u dus geen omkijken meer naar! Vraag eens naar de voorwaarden.

De meest geschikte keuze voor uw buitenschilderwerk!

Wilt u weten wat de buitenschilder van Van Ede Schilderwerken tot de meest geschikte keuze maakt? Wij maken het u graag gemakkelijk en zetten dit voor u op een rij:

  • Erkende en gecertificeerde vakmensen
  • Samenwerken met u als opdrachtgever vinden wij belangrijk
  • Onderhoudsplannen voor regelmatig onderhoud aan uw pand
  • Kwalitatief en duurzaam in werkwijze en eindresultaat
  • Uitstekende garantie op het schilderwerk

Maak een afspraak met de vakschilder!

Heeft u interesse in ons onderhoudsplan of wilt u weten op welke wijze wij iets voor uw woning of bedrijfspand kunnen betekenen? Wij komen graag bij u langs om uw wensen te bespreken. Maak een afspraak met onze buitenschilder door te bellen naar: 070-7790500 of een e-mail te sturen naar: info@vanedeschilderwerken.nl.

BEL DIRECT