Contact! 070-7790500

De speerpunten van ons schildersbedrijf

Soms kijkt u wel eens rond in uw bedrijf of huis in Delft en komt u tot de conclusie dat het wel een likje verf kan gebruiken. Of misschien bent u die felle paarse kleur op de muur helemaal zat. Van Ede Schilderwerken kan u als schildersbedrijf uit de brand helpen. Al vier generaties lang zorgt onze schilder ervoor dat uw pand in Delft er perfect uitziet. Ons klantenbestand bestaat zowel uit overheidsinstellingen, bedrijfspanden als huizen van particulieren. Door onze jaren ervaring weten wij voor ieder pand wat de beste behandeling is. U kunt bij ons schildersbedrijf terecht voor een buitenschilder of een winterschilder die het binnenschilderwerk voor u doet. Als u onze winterschilder inhuurt, kunt zelfs een speciale korting verwachten! Dus wacht niet totdat het weer warm is, maar laat uw binnenschilderwerk in de gure wintermaanden aanpakken door onze deskundige winterschilder. Hoe zorgen wij ervoor dat u binnenschilderwerk in Delft perfect verzorgd is?

Uw binnenschilderwerk perfect uitgevoerd

Wanneer onze schilder uw binnenschilderwerk in Delft verzorgt, vinden wij het natuurlijk heel belangrijk dat alles naar uw wensen wordt uitgevoerd. Wij gaan met u om de tafel zitten en maken een plan hoe wij uw binnenschilderwerk optimaal kunnen aanpakken. Er is namelijk een aantal punten waar wij als schildersbedrijf op moeten letten wanneer wij aan de slag gaan. Ten eerste is het belangrijk dat er binnen een goed verfsysteem is. Hiermee voorkomen wij dat vocht voor verfschade zorgt. Ten tweede is het uiterlijk ook belangrijk. Onze schilder zorgt ervoor dat uw kantoor in Delft geschilderd is in de meest trendy kleur, waardoor uw bedrijf een goede uitstraling heeft. Ten derde willen wij de overlast door bijvoorbeeld stof zoveel mogelijk beperken. Daarom schuurt onze schilder zo veel mogelijk met gebruik van stofzuigers. Zo zorgen wij ervoor dat u als klant in Delft zo goed mogelijk wordt bediend. Wij zijn natuurlijk niet voor niks een erkende binnen- en buitenschilder!

Delft

Een erkend schildersbedrijf

Van Ede Schilderwerken is een erkend schildersbedrijf in de omgeving van Delft. Wat betekent het om een erkende schilder te zijn? Als gekwalificeerd AF-erkend bedrijf werken wij naar een aantal garanties en leveringsvoorwaarden die overeenkomen met de Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis. Hieronder een viertal garanties en leveringsvoorwaarden waar wij naar werken.

  • Zowel onze binnen- als buitenschilder beschikken over alle vak- en bedrijfstechnische diploma’s
  • Wij hanteren uniforme garantieregelingen
  • Wij voorkomen onnodige kosten door een meerjarenonderhoudsplan
  • Wij zijn aangesloten bij de Stichting Geschillencommissie voor Consumentzaken

Onze schilder helpt

Bent u in Delft op zoek naar die deskundige buitenschilder? Of juist in de koude dagen behoefte aan die goede winterschilder die de binnenboel opfleurt? Neem contact op met Van Ede schilderwerken! Voor meer informatie over onze diensten of onze aantrekkelijke tarieven kunt u mailen naar info@vanedeschilderwerken.nl. Voor telefonisch contact kunt u bellen naar 070-7790500. Onze schilder kijkt er naar uit om uw huis op te knappen in Delft!

BEL DIRECT