Contact! 070-7790500

Een professioneel schildersbedrijf

Heeft u in Nootdorp behoefte aan aan een professionele buitenschilder die alles opknapt? Of heeft u nog binnenschilderwerk waar maar niks van komt? Het professionele team van Van Ede Schilderwerken staat ook voor mensen in Nootdorp klaar. Ons schildersbedrijf bestaat zowel uit een buitenschilder als een winterschilder die bereid is het binnenschilderwerk te verzorgen. Iedere schilder bij Van Ede Schilderwerken is in het bezit van alle vereiste vak- en bedrijfstechnische diploma’s. Hierdoor weet u zeker dat uw schilderwerk in goede handen is. Wij hebben kwaliteit namelijk hoog in het vaandel staan. Naast de hoogwaardige kwaliteit hanteert ons schildersbedrijf ook nog een goede prijs, waardoor u in Nootdorp weet dat u niet teveel betaalt. Verder vindt onze schilder het ook belangrijk dat er een hoogwaardig serviceniveau wordt gehanteerd. Een ander belangrijk punt waar wij voor staan als schildersbedrijf is duurzaamheid. Hoe brengt onze schilder duurzaamheid in de praktijk bij u Nootdorp?

Onze schilder en duurzaamheid

Onze schilder vindt het belangrijk dat er op een duurzame manier gewerkt wordt. Ook bij uw binnenschilderwerk in Nootdorp. Sinds 2013 heeft Van Ede Schilderwerken besloten om op een meer duurzame manier te werken. Want ook binnen de schildersbranche moet je blijven innoveren. Duurzaamheid komt ten eerste tot uiting in de producten die onze buitenschilder en winterschilder gebruiken. We gebruiken nieuwe producten als gerecyclede verf, maar natuurlijk ook klassiekers als lijnolieverf. Naast dat de schilder gebruik maakt van duurzame verfproducten, neemt ons schildersbedrijf ook iedere stap in het proces onder de loep. We bekijken waar we kunnen innoveren op het gebied van duurzaamheid. Zo zorgen we ervoor dat op de lange termijn de invloed op mens en milieu zo positief mogelijk is. Door als schildersbedrijf te blijven vernieuwen zorgen wij dat de kwaliteit van ons werk altijd aan de top zit. Dus ook onze buitenschilder of winterschilder van uw binnenschilderwerk levert altijd de kwaliteit die u in Nootdorp wenst.

Nootdorp

Het werk van onze buitenschilder in Nootdorp

Het onderhoud van uw pand in Nootdorp is van essentieel belang wanneer u de waarde van uw vastgoed wil behouden. Door de jaren heen heeft onze buitenschilder enorm veel ervaring opgedaan wat betreft het onderhouden van bijvoorbeeld bedrijfspanden en overheidsinstellingen. Wanneer u het besluit heeft genomen om een schilder bij Van Ede Schilderwerken in te huren, zijn er een aantal punten die in ogenschouw genomen moeten worden. Deze vier factoren bepalen hoe vaak uw schilderwerk moet worden onderhouden:

  • Het materiaal van het pand
  • Hoe het schilderwerk behandeld is
  • Hoe vaak het schilderwerk wordt schoongemaakt
  • De ligging van het pand

In contact komen?

Interesse gekregen in het werk van onze buitenschilder of winterschilder vanuit Nootdorp? Mail dan naar info@vanedeschilderwerken.nl. Natuurlijk kunt u ons ook bellen via 070-7790500. Onze schilder kijkt er naar uit om uw binnenschilderwerk te mogen verzorgen in Nootdorp!

BEL DIRECT