Contact! 070-7790500

Hulp bij uw schilderwerk vanuit Voorburg

Op zoek naar een deskundig en erkend schildersbedrijf in de omgeving van Voorburg? Al vier generaties verzorgt Van Ede Schilderwerken het schilderwerk van overheidsinstellingen, bedrijven en particulieren. Voor zowel een buitenschilder in Voorburg als een winterschilder die het binnenschilderwerk doet kunt u bij ons terecht. Naast onze kwalitatief goede service passen wij ook een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding toe. We willen dat onze klant zo goed mogelijk wordt bediend. Dit doen wij door in overleg te gaan met onze klanten en goed te luisteren naar hun behoeftes en wensen. Daar passen wij onze werkwijze op aan, zodat het optimale resultaat kan worden bereikt. Stel u heeft vanuit Voorburg een buitenschilder of winterschilder nodig voor uw binnenschilderwerk. Hoe zorgen wij voor de beste samenwerking tussen u en onze schilder?

Synergie: het codewoord voor samenwerken

Binnen onze organisatie in de omgeving van Voorburg is synergie het codewoord wat betreft onze samenwerkingen. Synergie wordt gedefinieerd als een samenwerking van verschillende factoren tot een gemeenschappelijk doel. Hierbij is de gemeenschappelijke prestatie groter dan de afzonderlijke factoren. Wanneer u bij ons terecht komt voor een buitenschilder of een winterschilder voor het binnenschilderwerk dan luisteren wij allereerst heel goed naar u. Er zijn vele mogelijkheden op het gebied van schilderwerk. U kunt als klant uit een grote collectie soorten verf kiezen. Daarnaast spelen kosten en mogelijkheden ook een rol. Door goed overleg tussen de schilder en de klant kunnen wij zorgen voor het optimale resultaat. Dat is waar de synergie voor staat. Wat moet u nog meer weten als u vanuit Voorburg voor een schilder bij Van Ede Schilderwerken kiest?

Voorburg

Van Ede Schilderwerken in een notendop

Wanneer u kiest voor Van Ede Schilderwerken vanuit Voorburg weet u dat u in zee gaat met een erkende schilder. Ons schildersbedrijf is aangesloten bij onderhoud.nl en is daarnaast een AF erkend bedrijf. Wat houdt dit precies in? Hier een vijftal punten die aangeven waar een AF erkend schildersbedrijf voor staat.

  • Onze schilders beschikken over alle vereiste vak- en bedrijfstechnische diploma’s
  • Wij hanteren uniforme garantieregelingen
  • Wij worden elke 3 jaar geïnspecteerd door onafhankelijk deskundigenbureau
  • Wij stellen een meerjarenonderhoudsplan op
  • Wij zorgen voor een duidelijke offerte zonder valkuilen

Ervaar onze samenwerking

Heeft uw bedrijf binnen en buiten nodig behoefte aan onderhoud door een goede schilder? Heeft u interesse gekregen in onze diensten als professioneel schildersbedrijf? Stop met uitstellen, want onze buitenschilder en winterschilder voor het binnenschilderwerk staat voor u klaar! Neem direct contact op vanuit Voorburg door te bellen naar 070-7790500. Voor vragen of meer informatie kunt u mailen naar info@vanedeschilderwerken.nl. Wij zorgen voor een optimale samenwerking vanuit Voorburg!

BEL DIRECT