Contact! 070-7790500

Het schildersbedrijf bij u in de buurt

Woont u in Kijkduin en bent op zoek naar een erkend en professioneel schildersbedrijf? Van Ede Schilderwerken is sinds 1934 actief als schilder. U kunt bij ons terecht voor een binnen- of buitenschilder. Daarnaast kunt u bij ons ook een winterschilder inhuren voor al uw binnenschilderwerk. Schilderen zit bij ons in het bloed en al vier generaties lang zorgen wij dat alles er spik en span uitziet bij u. Onze klandizie in de omgeving van Kijkduin is zeer divers, want onze schilder verzorgt zowel overheidspanden, bedrijfspanden als de huizen van particulieren. Wij draaien dus nergens onze hand voor om. Naast de kwaliteit die wij leveren wat betreft het buiten- en binnenschilderwerk, vinden wij duurzaamheid ook heel belangrijk. Dit komt onder andere tot uiting in de verschillende milieuverantwoorde verfsoorten die wij gebruiken. Wij maken bijvoorbeeld gebruik van gerecyclede verf en de klassieke lijnolieverf. Hiermee streven wij om de impact van onze werkzaamheden op het milieu te verkleinen. Ook voor het binnenschilderwerk gebruiken wij deze vernieuwende verfsoorten. Woont u in Kijkduin en heeft u een schilder nodig die de binnenboel opfleurt?

Contact met de winterschilder vanuit Kijkduin

Dacht u dat een schilder alleen aan de slag gaat in Kijkduin in de zomer? Dan heeft u het mis. Wij hebben namelijk een winterschilder die ook tijdens de koude dagen uw binnenschilderwerk verzorgt. Wij voeren zelfs een speciale korting wanneer u onze winterschilder inhuurt. Dus wacht niet tot de zomer met het schilderen van uw huis, maar bel in Kijkduin onze winterschilder. Om in contact te komen met onze winterschilder kunt u vanuit Kijkduin bellen naar 070-7790500. Deze schilder zal ervoor zorgen dat uw huis er ook in de winter gelikt uitziet. Geen schilder nodig voor uw binnenschilderwerk? Misschien kan onze buitenschilder u van dienst zijn.

De werkzaamheden van onze buitenschilder

Ook onze buitenschilder is zeer goed in het uitvoeren van zijn werk. Door de jaren heen hebben wij als schildersbedrijf enorm veel kennis opgedaan wat betreft het schilderen van bedrijfspanden. Hieronder geven wij vier punten waar ons schildersbedrijf op let wanneer wij een pand schilderen.

  • Hoe is het pand gelegen?
  • Uit wat voor materiaal bestaat het pand?
  • Hoe vaak wordt het pand aan de buitenkant schoongemaakt?
  • Hoe wordt het schilderwerk behandeld?

Interesse in onze diensten?

Heeft u in Kijkduin interesse gekregen in een van de diensten die wij aanbieden als schildersbedrijf? Neem dan direct contact met ons op door te bellen naar 070-7790500. Mailt u liever? Vraag dan informatie aan via info@vanedeschilderwerken.nl. Wij zorgen er bij u in Kijkduin voor dat alles er weer perfect uitziet!

BEL DIRECT