Contact! 070-7790500

Het schildersbedrijf in Wassenaar

Ziet de verf van uw pand in Wassenaar er niet meer zo mooi uit? Hebben de muren in uw huis dringend behoefte aan een nieuwe kleur? De buitenschilder en winterschilder bij Van Ede Schilderwerken staan voor u in Wassenaar klaar om de buitenboel en het binnenschilderwerk aan te pakken. Al vier generaties lang zijn wij hét schildersbedrijf in Wassenaar en omgeving. Door onze jarenlange ervaring weten wij altijd precies wat onze opdrachtgevers willen. Wij als schildersbedrijf vinden het dan ook erg belangrijk dat wij kwaliteit leveren. Het doel van onze schilder is dat de klant zo goed mogelijk wordt bediend. Op welke manier dan ook. Dus zowel van onze buitenschilder als onze winterschilder die het binnenschilderwerk verzorgt kunt u een hoogwaardige service verwachten. Ondanks dat wij hoge kwaliteit leveren hanteren wij nog steeds een goede prijs-kwaliteitverhouding. Zo houden wij u als klant tevreden. Hoe pakken wij het aan als schilder in de omgeving van Wassenaar?

Alle opties op een rijtje

Als schildersbedrijf vinden wij het erg belangrijk dat al uw wensen en behoeftes worden nagestreefd. Wij proberen deze te verwezenlijken door met u om de tafel zitten en alles wat mogelijk is te doorspreken. Zo bent u helemaal op de hoogte van alle opties die onze schilder kan uitvoeren bij u. Vindt u het belangrijk dat uw binnenschilderwerk op een milieuvriendelijke en duurzame wordt uitgevoerd? Ook dan kan onze schilder u tegemoet komen. Sinds 2013 richt Van Ede Schilderwerken zich op een duurzame manier van werken. Zo maakt onze buitenschilder bijvoorbeeld gebruik van vernieuwende producten als gerecyclede verf. Daarnaast worden ook de oude klassiekers als lijnolieverf nog steeds gebruikt door onze buitenschilder. Wij proberen altijd aan uw wensen te voldoen. Ook op het gebied van de laatste trends. Stel u wilt het binnenschilderwerk in uw huis in Wassenaar eens grondig aan laten pakken. Waar let onze schilder op?

Het binnenschilderwerk helemaal op orde

Wanneer wij aan de slag gaan met het binnenschilderwerk van huis in Wassenaar, dan zijn er verschillende punten waar u op moet letten. Allereerst de vraag wanneer u de binnenboel onder handen wilt laten nemen. Klanten zijn nog wel eens in de veronderstelling dat het binnenschilderwerk alleen tijdens zomermaanden gedaan kan worden.

Wassenaar

Dit is echter een misvatting. Tijdens de koude maanden hebben wij namelijk gewoon onze winterschilder voor u klaar staan. Wij hanteren zelfs speciale kortingen wanneer u een winterschilder aanneemt. Daarnaast is er ook een aantal punten waar een schilder op let:

  • De uitstraling van het bedrijf
  • De aanwezigheid van een goed verfsysteem
  • Zo min mogelijk overlast voor de gebruikers van het pand

Een nieuwe kleur door onze schilder

Zin gekregen in een nieuwe, frisse kleur in uw huis of bedrijf in Wassenaar? Neem nu direct contact op met ons schildersbedrijf door te mailen naar info@vanedeschilderwerken.nl. Liever telefonisch contact? Bel dan naar 070-7790500070-7790500. Wij staan graag voor u klaar in Wassenaar!

BEL DIRECT