Contact! 070-7790500

Het mooiste schilderwerk bij Van Ede!

Woont u in Naaldwijk? En wordt het tijd om uw woning eens onder handen te laten nemen door een professioneel schildersbedrijf? Voor binnenschilderwerk of buitenschilderwerk? Zoek dan niet verder en doe dan een beroep op de schilder van Van Ede Schilderwerken. Ook in Naaldwijk leveren wij kwalitatief hoogstaande schilderwerken. Niet alleen uw binnenschilderwerk is bij ons in goede handen. Ook uw buitenschilderwerk kan door onze buitenschilder of winterschilder onder handen worden genomen. Wij vertellen op deze pagina graag meer over onze dienstverlening in Naaldwijk.

Wij zijn uw erkend schilder in Naaldwijk

Misschien bent u zelf weleens aan de slag gegaan met uw binnenschilderwerk. U weet dan vast ook dat het nog een knap lastig klusje kan zijn om randjes strak af te werken, de juiste kleur te kiezen en het gewenste resultaat te krijgen. Van Ede Schilderwerken raadt u dan ook aan dit over te laten aan de ervaren schilder. Ook in Naaldwijk kunnen wij bijvoorbeeld uw muren een nieuwe, frisse lik verf geven. Ons schildersbedrijf staat tevens voor u klaar om u in Naaldwijk van kleuradvies te voorzien. Onze schilder werkt volgens de garanties en leveringsvoorwaarden overeengekomen met de Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis. U bent dus ook in Naaldwijk verzekerd van het beste resultaat in binnenschilderwerk!

Naaldwijk

Buitenschilder of winterschilder nodig?

Van Ede Schilderwerken levert ook uw erkende buitenschilder of winterschilder. Zeker als het al enige tijd geleden is dat u onderhoud heeft laten plegen aan uw buitenschilderwerk, kan het zijn dat het tijd wordt een buitenschilder in te schakelen. Wij geven de gevel van uw woning in Naaldwijk een nieuwe lik verf, controleren op de staat van het houtwerk en zorgen ervoor dat het pand weer in goede conditie hersteld wordt. Om uw pand het benodigde winteronderhoud te geven, hebben wij ook een erkend winterschilder in dienst. Informeer eens naar de mogelijkheden!

De voordelen van ons schildersbedrijf

Van Ede is het schildersbedrijf als u op zoek bent naar kwaliteit. Dat ziet u niet alleen in het eindresultaat terug, maar ook in onze werkwijze. Wij leveren u altijd:

  • Erkende en gecertificeerde schilders
  • Professioneel, passend advies door de schilder
  • Speciale diensten zoals de buitenschilder of een winterschilder
  • Onderhoudscontracten
  • Duurzame producten en materialen

Afspraak maken?

U leest het: voor de professionele ervaren schilder bent u bij Van Ede Schilderwerken aan het juiste adres. Voor het maken van een afspraak of de aanvraag van een offerte belt u ons op: 070-7790500. Ook in Naaldwijk gaan wij graag voor u aan de slag!

BEL DIRECT