Contact! 070-7790500

Uw pand is toe aan een nieuwe lik verf?

Bent u in Zoetermeer op zoek naar een ervaren schildersbedrijf voor al uw binnenschilderwerk of buitenschilderwerk? Dan bent u precies op de juiste plek beland! Van Ede Schilderwerken is hét ervaren schildersbedrijf in Zoetermeer voor duurzaam en kwalitatief schilderwerk. Is er onderhoud nodig aan de buitenkant van uw woning of bedrijfspand? Wordt het tijd de winterschilder in te schakelen om uw houtwerk winterklaar te maken? Wat uw wens ook is: wij bieden maatwerk en kijken wat in uw situatie de meest geschikte oplossing is. Lees op deze pagina wat wij voor u in Zoetermeer kunnen betekenen en neem contact met onze schilder op zodat wij u een persoonlijk voorstel kunnen doen.

Voor al uw binnenschilderwerk

Heeft u zelf al wel eens de schilderskwast ter hand genomen? Dan weet u vast ook dat het lastig is om randjes strak af te werken en een strakke overgang te krijgen tussen muren en plafond. Het duurt lang, en soms valt het resultaat zelfs tegen. Kies daarom voor het vakmanschap van een schildersbedrijf en laat uw binnenschilderwerk over aan schildersbedrijf Van Ede Schilderwerken in Zoetermeer. Wij kunnen uw muren en houtwerk weer een frisse nieuwe look geven. Ook geven wij u graag meer informatie over kleurgebruik in uw woning in Zoetermeer. Onze schilder staat voor u klaar voor al uw binnenschilderwerk in Zoetermeer.

Zoetermeer

De schilder voor uw buitenschilderwerk in Zoetermeer

Buitenschilder nodig? Misschien bent u nu al een aantal keer langs uw woning of bedrijfspand gelopen en valt het u steeds meer op dat de gevel wel een likje verf en een opknapbeurt kan gebruiken. De schilder of liever gezegd buitenschilder van Van Ede Schilderwerken staat voor u klaar om uw houtwerken een nieuwe lik verf te geven, zodat het pand weer past in een verzorgd straatbeeld in Zoetermeer! Voor al uw winteronderhoud biedt Van Ede Schilderwerken ook een ervaren winterschilder.

De voordelen van Van Ede

Kiest u voor kwaliteit? Dan kiest u voor Van Ede Schilderwerken! Wij leveren u:

  • Hoogwaardige kwaliteit in materiaal en eindresultaat
  • Scherpe tarieven
  • Een ervaren buitenschilder
  • Winterklaar maken van uw pand door de winterschilder
  • Professioneel advies

Contact opnemen?

De winterschilder, of de binnen- of buitenschilder van Van Ede Schilderwerken komt bij u langs om de status van het schilderwerk te bepalen en te inventariseren wat nodig is om uw pand weer in topconditie te krijgen! Bel ons voor het maken van een afspraak bij u in Zoetermeer op nummer: 070-7790500.

BEL DIRECT