Contact! 070-7790500

Wat doet Van Ede Schilderwerken?

Bent u die afbladderende verf bij uw bedrijfspand in Voorschoten helemaal zat? Of vloekt uw rode bank met die fel groene muur in uw woonkamer? Van Ede Schilderwerken biedt u de oplossing in de vorm van een deskundige buitenschilder en winterschilder die het binnenschilderwerk bij u in Voorschoten kan verbeteren. Als schildersbedrijf willen wij alleen maar kwaliteit afleveren bij onze opdrachtgevers in Voorschoten en omgeving. Die kwaliteit proberen wij altijd te verbeteren door te blijven innoveren. Ook op het gebied van duurzaamheid maakt ons schildersbedrijf sinds 2003 grote stappen. Door al onze werkzaamheden onder de loep te nemen, zorgen wij dat de impact van onze werkzaamheden zo positief mogelijk is op mens en milieu. Doordat zowel de buitenschilder als de winterschilder gebruik maken van recyclebare verf proberen wij dit te bewerkstelligen. Want kan onze buitenschilder voor u in Voorschoten betekenen?

Het professionele werk van onze buitenschilder

Voordat een buitenschilder aan de slag kan gaan met uw bedrijfspand in Voorschoten, zijn er nog een aantal punten waar hij rekening mee moet houden. Ditzelfde geldt natuurlijk voor een winterschilder die het binnenschilderwerk bij iemand thuis doet. Allereerst moet hij in acht nemen waar het gebouw van gemaakt is. Dit kan namelijk bepalend zijn voor het type verf dat de buitenschilder kiest. Ten tweede maakt het uit hoe vaak een schoonmaker het gebouw reinigt. Het schoonmaken van het schilderwerk is namelijk van invloed op de slijtage van uw pand in Voorschoten. Ten derde moet ook naar de ligging van het pand gekeken worden. Een bedrijf dat gelegen is aan het water zal bijvoorbeeld veel sneller aan een nieuwe verfbeurt toe zijn dan een pand dat niet aan het water staat. De buitenschilder past zijn verfkeuze en techniek hierop aan. Hoe werkt dit bij de schilder die het binnenschilderwerk verzorgt?

Voorschoten

Onze erkende schilder

Stel, u woont in Voorschoten en schakelt onze deskundige schilder in. Wat kunt u dan verwachten? Wij vinden het natuurlijk heel belangrijk dat alles volledig naar uw wensen wordt uitgevoerd. Daarom luisteren wij eerst heel goed naar uw behoeftes. Een ander iets dat u in overweging kunt nemen is of u een zomerschilder of winterschilder inschakelt. Als u een winterschilder bij ons schildersbedrijf inhuurt krijgt u een speciale korting. Wanneer u alle keuzes heeft kunnen maken, gaan we aan de slag. Hier een aantal punten waar onze schilder bij het binnenschilderwerk op let:

  • Zijn alle kitnaden gesloten?
  • Heeft het schilderwerk een goede uitstraling?
  • Hoe kunnen wij overlast voor de bewoners het beste voorkomen?

Contact met onze bekwame schilder

Woont u in Voorschoten en overweegt u om ons erkende schildersbedrijf in te schakelen? Neem direct contact met ons op door te bellen naar 070-7790500. Ons team is er in ieder geval klaar voor om alles aan te pakken in Voorschoten!

BEL DIRECT