Contact! 070-7790500

Hoe zijn wij als schildersbedrijf?

Heeft uw bedrijfspand in Rijswijk dringend een likje verf nodig? Of kan uw huis binnen wel een opknapbeurt gebruiken? Wacht niet langer, want bij ons schildersbedrijf staat er altijd een buitenschilder of een binnenschilder voor u paraat vanuit Rijswijk. Ook in de winter hebben wij een winterschilder die uw binnenschilderwerk kan verzorgen. Al sinds 1932 levert ons schildersbedrijf schilderwerk met een uitmuntende kwaliteit. Wij hebben daarbij een doel voor ogen en dat is dat onze klanten zo goed mogelijk worden bediend. U kunt begrijpen dat wij de samenwerking met onze klanten daarom erg belangrijk vinden. Met behulp van overleg tussen de schilder en de opdrachtgever zorgen wij ervoor dat het beste resultaat wordt bereikt. Onze klanten variëren van overheidsinstellingen tot particulieren in de omgeving van Rijswijk. Hoe gaat het in zijn werk als u kiest voor een buitenschilder bij Van Ede Schilderwerken vanuit Rijswijk?

Hulp van onze buitenschilder vanuit Rijswijk

Allereerst komt u in contact door ons vanuit Rijswijk te bellen via 070-7790500. Als volgt gaan wij met u om de tafel zitten en kunt u uw wensen en behoeftes aan ons communiceren. Wanneer u een buitenschilder nodig heeft om uw bedrijfspand aan te pakken, dan moet u een aantal punten in ogenschouw nemen. Ten eerste is het handig voor ons om te weten wat de locatie is van uw bedrijfspand. De ligging kan namelijk van invloed zijn op hoe uw pand behandeld moet worden door onze buitenschilder. Daarnaast is het belangrijk om te weten uit wat voor materiaal het gebouw bestaat. Er zijn dus vele factoren waar rekening mee gehouden moet worden. Er komt voor een buitenschilder wel meer kijken dan een potje verf en een verfkwast. Dit geldt ook voor het binnenschilderwerk.

Rijswijk

Tips bij het binnenschilderwerk

Ook wanneer u vanuit Rijswijk contact opneemt met een schilder bij Van Ede Schilderwerken voor uw binnenschilderwerk, is er een aantal punten waarop gelet moet worden. Maar wat valt er precies onder het binnenschilderwerk? Onze schilder verzorgt zowel de muren en plafonds, maar ook de kozijnen en trappen vallen onder het binnenschilderwerk. Als het nodig is staat er zelfs een winterschilder klaar die binnen alles kan schilderen. Wanneer u onze winterschilder inhuurt kunt u zelfs een speciale korting verwachten. Wat vinden wij belangrijk als schilder bij het doen van het binnenschilderwerk?

  • Al het schilderwerk moet netjes afgewerkt zijn
  • Het is belangrijk dat u binnen een goed verfsysteem heeft, zodat vroegtijdige verfschade wordt voorkomen
  • Het bedrijf moet een goede uitstraling hebben na de verfbeurt
  • We willen dat de producten die we gebruiken milieubewust en duurzaam zijn

Contact met onze deskundige schilder

Op zoek naar een professionele schilder of winterschilder vanuit Rijswijk? Ons schildersbedrijf kan u helpen! Mail voor meer informatie naar info@vanedeschilderwerken.nl. Natuurlijk kunt u ook telefonisch contact opnemen door te bellen naar 070-7790500. Onze schilder staat altijd voor u klaar vanuit Rijswijk!

BEL DIRECT