Contact! 070-7790500

Al uw schilderwerk in Pijnacker onder 1 dak

Heeft u in Pijnacker een erkend schilder nodig? Dan bent u bij schildersbedrijf Van Ede Schilderwerken precies waar u moet zijn! Wij bieden een erkend buitenschilder en winterschilder om het onderhoud van uw woning of bedrijfspand in Pijnacker voor onze rekening te nemen. Maar daarnaast kan onze schilder in Pijnacker natuurlijk ook binnenschilderwerk aanpakken. Wij toveren uw woning of kantoor geheel om en geven daarbij passend materiaal- en kleuradvies. Bent u benieuwd wat ons schildersbedrijf te bieden heeft? Graag komen wij met u in contact! Maak een afspraak met de schilder van Van Ede Schilderwerken zodat wij u persoonlijk meer over de mogelijkheden kunnen vertellen.

Kwaliteit in binnenschilderwerk

Een wereld zonder kleuren. Kunt het zich voorstellen? Wij namelijk niet! Onze schilder is dan ook gespecialiseerd in kleuradvies en kan u in Pijnacker helpen bij het maken van de juiste keuze voor uw woning of bedrijfspand. Wij leveren met ons kwalitatief hoogwaardig binnenschilderwerk een echt staaltje vakmanschap af. De liefde voor ons vak ziet u terug in het eindresultaat van ons binnenschilderwerk! Van Ede Schilderwerken is in Pijnacker voor zowel particulieren als bedrijven werkzaam en daardoor hét schildersbedrijf voor professioneel advies.

Pijnacker

Onderhoud uw pand door de buitenschilder!

Voor het behoud van uw pand in Pijnacker is het belangrijk dat er op regelmatige basis onderhoud gepleegd wordt door een buitenschilder of winterschilder. Van Ede Schilderwerken biedt een totaalpakket aan voor bedrijven en particulieren in Pijnacker, zodat uw pand in topconditie blijft! De buitenschilder of winterschilder neemt alle veelvoorkomende onderhoudswerkzaamheden voor rekening. Wilt u hier meer over weten? Onze winterschilder geeft u graag meer advies over ons op maat gemaakte onderhoudsplan.

Mogen wij u overtuigen?

Wij overtuigen u in Pijnacker graag van de kwaliteit van ons schildersbedrijf. Maar waarom zou u voor Van Ede kiezen als u op zoek bent naar een goede schilder? Dat zetten wij graag voor u op een rij:

  • Kwaliteit staat bij ons voorop: in werkwijze en materiaal
  • Al vier generaties lang bestaat ons vakmanschap
  • Scherpe tarieven
  • Voor particulieren én bedrijven
  • Hoogwaardig serviceniveau

Maak dan een afspraak!

Hebben wij u weten te overtuigen? Dan maken wij graag een afspraak met u zodat wij kunnen bekijken hoe wij onze service kunnen inzetten en de mooiste resultaten kunnen realiseren! Bel ons daarom op telefoonnummer 070-7790500070-7790500 en wij gaan graag voor u in Pijnacker aan de slag!

BEL DIRECT