Contact! 070-7790500

Het schildersbedrijf in de omgeving van Den Haag

Op zoek naar een professionele en erkende schilder in Den Haag? Al sinds 1932 is het schildersbedrijf Van Ede Schilderwerken in Den Haag het adres om uw buiten- en binnenschilderwerk te laten verzorgen. Door de jaren heen hebben wij enorm veel ervaring opgebouwd als buitenschilder, binnenschilder en winterschilder. Wij vinden het daarom erg belangrijk dat onze service van een hoogwaardig niveau is. Dit komt tot uiting in de vele projecten in Den Haag en omstreken waar wij aan hebben gewerkt. Wij schuwen de grote projecten wat betreft buiten- en binnenschilderwerk niet in Den Haag. Hierbij staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Hoe brengen wij duurzaamheid als schildersbedrijf tot uiting?

Duurzaamheid in ons schildersbedrijf

Ook als schildersbedrijf in Den Haag is het belangrijk dat je bij de tijd blijft. Daarom is sinds 2013 ‘duurzaamheid’ een van de kernwoorden binnen ons bedrijf. Wij denken dat zowel buiten- als binnenschilderwerk hand in hand gaan met duurzaamheid. Wat houdt het samengaan van duurzaamheid en schilderen precies in? Wij achten het als schilder uitermate belangrijk dat de invloed van onze producten en diensten op de lange termijn zo positief mogelijk is op het milieu. Wij proberen dit te realiseren door onder andere gebruik te maken van gerecyclede verf en oude klassiekers zoals lijnolieverf. Hierdoor heeft de verf die wij zowel als binnen- en buitenschilder gebruiken een zo min mogelijke vervuilende impact op het milieu. Naast het gebruik van verantwoorde verfsoorten, besteden wij aandacht aan iedere stap die door ons wordt uitgevoerd als schilder.

Den Haag

Wat doen wij als schilder?

Waarom zou u kiezen voor Van Ede Schilderwerken als buitenschilder, binnenschilder of winterschilder? Al vier generaties lang leveren wij kwaliteit schilderwerk af aan onze opdrachtgevers. Wij zorgen er altijd voor dat onze klanten zo goed mogelijk worden bediend. Hieronder een viertal punten waar wij als erkend schildersbedrijf voor staan.

  • Wij leveren kwalitatief goed schilderwerk
  • Wij hanteren een hoogwaardig serviceniveau
  • Wij hanteren een goede prijs-kwaliteitverhouding
  • Wij doen zowel buiten- als binnenschilderwerk

Woont u in Den Haag en heeft u in de winter een schilder nodig? Ook als winterschilder staan wij voor u klaar. Als winterschilder hanteren wij zelfs een speciale korting.

Neem nu contact op met ons schildersbedrijf

Heeft u behoefte aan een professionele binnen- of buitenschilder in de omgeving van Den Haag? Neem dan telefonisch contact met ons op via 070-7790500. Ook kunt u voor verdere informatie en onze aantrekkelijke tarieven mailen naar info@vanedeschilderwerken.nl. Wij kijken er naar uit om u te helpen vanuit Den Haag!

BEL DIRECT